Films en Series

DC League of Super-Pets

Algemene informatie:

Release datum: 30 november 2022

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar 

Duur⏳: 1 uur en 41 min

FilmStudio 🏢: Warner Home Video

Let’s get it to the Switch

DC Club van Super-Pets is een animatiefilm waarbij de superhelden van de Justice League vertegenwoordigd worden door hun huisdieren.

Krypto de superhond is de trouwe viervoeter van Superman. Krypto is net als zijn baasje Superman in het bezit van superkrachten, vergelijkbaar met die van zijn baasje zelf. Als Superman en de andere Justice League superhelden ontvoert worden door de superschurk Lex Luthar, moet Krypto met Ace de hond, PB het hangbuikzwijn, Merton de schildpad en Chip de eekhoorn samenwerken om zijn plannen te dwarsbomen. 

Lukt het Krypto en zijn superpartners in crime om de superschurk tegen te houden en o.a. zijn baasje Superman te redden?

De originele stemmencast bestaat o.a. uit Dwayne Johnson als Krypto, Kevin Hart als Ace, en Kate McKinnon als de slechterik. De stemmen in het Nederlands zijn o.a. ingesproken door Rico Verhoeven, Défano Holwijn, Georgina Verbaan en Gerard Ekdom. 

Eind conclusie en score:

Mijn score: 7,5 

Dit is een heel leuke kinderfilm. Aan het begin van de film is het al leuk om te zien hoe Krypto mee is gegaan naar aarde toen de ouders van Superman hem in een capsule wegstuurde. Het is een origineel verhaal met actie en veel humor. Ook is het leuk om te zien hoe Krypto eigenlijk niet wilt samenwerken met de andere dieren met superkrachten, maar uiteindelijk toch beseft dat het soms wel nodig is. Films met superhelden en vooral die van DC vallen hier goed in de smaak en de film hebben we dan ook in de tussentijd al een aantal keer gezien.

Dank aan @dayonempm_ en @warnerhomevideo voor de mogelijkheid om deze film te reviewen.

Dit vind je misschien ook leuk...