Films en Series

Cocaine Bear

Algemene informatie:

Release datum: 23 februari 2023

Geschikt vanaf 16 jaar

Duur⏳: 1 uur en 35 min

FilmStudio 🏢: Universal Pictures

Let’s get it to the TV

Een deel van het verhaal is waargebeurd, waar de beer in het echt na zo’n 45 min leefde na het opeten van cocaïne leeft de beer in de film een stuk langer. Volgens een autopsie destijds had de beer destijds ongeveer 34 kilo van het witte spul ingenomen, met een straatwaarde van ongeveer $ 2 miljoen . 

Eindconclusie

In deze horrorkomedie wordt het verhaal vertelt van een smokkelaar die boven Georgia tassen met cocaïne het vliegtuig uitgooit omdat deze te zwaar beladen is. Een aantal van deze tassen met cocaïne komen in het bos terecht waar een zwarte beer wordt aangetrokken door de zoete geur van cocaïne. Door de cocaïne is de beer volledig losgeslagen en gebeuren er de meest hilarische maar toch ook wilde slachtingen van nietsvermoedende bezoekers in het park. 

Dit is een echte horrorkomedie, de beer die drugs opeet alsof het niets is maar ook de bezoekers aanvalt.Het ene moment lijkt het een ‘lieve’ beer maar zodra deze ook maar iets ruikt dan ben je de klos. Het is een leuke film om even weg te kijken, de leukste scène vond ik met de ambulance waarin de beer achter deze aan rent terwijl ze proberen te vluchten. Verwacht geen 
hoogstaande film maar vermakelijk is deze zeker.

🙏🏻Dank aan Universal & Dayonempm voor dit review exemplaar.

Dit vind je misschien ook leuk...