Films en Series

The Super Mario Bros. The Movie

Algemene informatie:

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar 

Duur⏳: 1 uur en 28 min 

FilmStudio 🏢: Universal Pictures

Let’s get it to the TV

Mamma mia! De bekendste Italiaanse loodgieters en broers zijn terug! Volg de dappere broers Mario en Luigi op hun missie door het Mushroom koninkrijk waarbij ze Princess Peach gaan helpen om de kwaadaardige Bowser te verslaan.

Met het uitbrengen van deze film sneuvelde er heel wat records en hiermee werden vele families  voorzien van een portie nostalgie, de wereld van Super Mario is tot leven gekomen zoals nooit tevoren! De film start met Mario en Luigi waarin zij voor zichzelf zijn begonnen als loodgieter en ze hun bedrijf proberen te redden. Terwijl ze de New York willen redden van overstromende riolem worden ze onverwacht in een groene rioolpijp gezogen. Terwijl Mario terecht komt in het Paddenstoelenrijk, beland Luigi in de duistere wereld van Bowser. Om zijn broer te redden zal Mario de handen in een moeten slaan met Prinses Peach. Tijdens hun reis om het koninkrijk van o.a. Prinses Peach te redden en Luigi uit handen te houden van Bowser ontmoeten ze tijdens hun reis verschillende bekende figuren uit de spellen van Super Mario. 
 

De originele stemmencast bestaat o.a. uit Chris Prat als Mario, Charlie Dag als Luigi, Anya Taylor-Joy als Princes Peach maar de grootste verassing is toch wel Jack Black als Boswer.

Eind conclusie en score:

Mijn score: 9 

Wat een heerlijke film is dit, alle bekende personages uit de spellen komen terug in deze film. Er zit onwijs veel humor in de film en is erg goed geschikt voor zowel jong als oud. Mijn zoontje heeft dubbel gelegen van het lachen. Het liedje welke Bowser zingt wordt hier thuis met regelmaat herhaald door mijn zoontje. We hebben de film gezien in de bioscoop maar nu we hem ook thuis kunnen kijken, wordt deze regelmatig opgezet. Het blijft leuk, vroeger keek ik zelf al naar Mario en Luigi en speelde uiteraard regelmatig spelletjes op de Gameboy en nu kan ik het samen met mijn zoontje kijken. 

The Super Mario Bros. Movie is een geweldig cadeau voor verjaardagen of ffeestdagen.

Dank aan Universal Pictures & Dayonempm voor dit review exemplaar

Dit vind je misschien ook leuk...