Op deze pagina staan de events waar jullie ons tegen kunnen komen

MoxCon – 15 september 2024

MoxCon is de grootste spellenbeurs van Noord-Holland. Op 17 september 2023 vind je in de (Grote) Sint-Laurenskerk in Alkmaar de grootste verzameling aan spellen die je kan voorstellen: van bord- tot tabletopspellen en van kaart- tot verzamelspellen.

Op 17 september kun je ons vinden bij de stand van Tavern Games.

‚Äč

Spiel – 4,5 & 6 oktober 2024

Spiel is ’s werelds grootste openbare beurs voor bordspellen en brengen gepassioneerde spelliefhebbers samen met nationale en internationale exposanten in Duitsland in het hart van het Ruhrgebied.

Hier kun je nieuwe titels uit de hele wereld ontdekken, genieten van het gezelschap van andere gamers en vooral zoveel spelen als je wilt. Want spelen is het hart van SPIEL.

Duizenden nieuwe releases, die voor het eerst worden getoond en verkocht, wachten op je in de stad Essen. Uitleggers helpen je om meteen te beginnen met spelen, auteurs signeren hun werk en ontmoeten graag hun fans.

Spellenspektakel 9 & 10 november

Het Spellenspektakel is een jaarlijks terugkerend evenement dat zich richt op bordspellen, kaartspellen, tabletop-games en andere vormen van gezelschapsspellen. Het is een populaire plek voor spelers van alle leeftijden om hun favoriete spellen te spelen en nieuwe spellen te ontdekken.