Accessoires

Playmat – Marvel United

Introductie

Van Playmats heb ik deze toffe speelmat gekregen voor het familiespel Marvel United, dit is een van de favoriete spellen die wij hier graag spelen. Voorheen lag alles los op onze speelmat maar nu met deze mooie speelmat met schitterende kleuren ligt alles op de juiste plaats.

Op de speelmat is er plek voor locaties, schurk- en heldenkaarten en het missiebord met de drie missiekaarten. Voorheen maakten we niet echt een verhaallijn, maar doordat je deze nu netjes rondom de locaties kunt plaatsen wordt het spelen echt nog veel leuker.

De rubberen speelmat is 91,5 cm bij 91,5 cm, je hebt wel een wat bredere tafel nodig.

Wij zijn echt heel blij met deze mat en ik vermoed dat Marvel United nog veel vaker op tafel gaat komen.
Meer lezen over Marvel United, lees dan de onderstaande reviews;
Marvel United
Marvel United – Rise of the Black Panther

About Playmats

They know all about mats and accessories for battle, board and RPG games, that’s why you will primarily find mats for battle games, board games and card games. Choose from hundreds of different designs, match the manufacturing technology and size that suits you and match the mat to what you play.

If you can’t find a design or size that suits you, no problem – they can produce a mat for you in almost any size, shape and with a print that you can choose for yourself. In their store you can order mats and accessories with any print in the sizes found in their standard offer.

I want to thank Playmats¬†for letting me show this beautiful mat for Marvel United. Below you see a picture of another small playmat I’ve received for camping and a small dice tray.

Dit vind je misschien ook leuk...