Nintendo Switch spellen

Star Trek Prodigy: Supernova

Spelinformatie:

Systeem: Nintendo Switch

Leeftijdsclassificatie: 7 jaar en ouder

Uitgever: Bandai Namco & Outright Games

Let’s get it to the Switch

Wanneer de Protostar’s defecte transporter de bemanning over drie buitenaardse planeten verspreidt, moeten Dal en Gwyn hun verstand en vaardigheden gebruiken om ingenieuze puzzels te overwinnen, vijandige omgevingen te doorstaan en te vechten tegen dodelijke robotlegers om Jankom Pog, Rok-Tahk, Zero en Murf te redden.

Maar terwijl ze naar hun vrienden zoeken, ontdekken ze al snel een sinister, een dodelijke nieuwe vijand, die alles in het werk stelt om de Protostar te vernietigen en de loop van de geschiedenis te veranderen! Tijdens het spel speel je afwisselend als Dal R’El en Gwyndala en probeer je tussendoor de bemanning, welke verspreid is over de drie buitenaardse planeten, te redden.

Je kunt het spel solo spelen of coöperatief. Je zult diverse puzzels en mysteries moeten oplossen en uitdagingen aan gaan. Tijdens het spelen en de verschillende planeten zal je contact maken met nieuwe uitheemse soorten, leren over hun geschiedenis en hun geheimen gaan ontdekken.

Dit spel is voor de Star Trek fans echt een aanrader. Het spel is verbonden met de animatieserie, maar de verhaallijn staat hier los van. Dit maakt het een stuk toegankelijker voor allerlei spelers om te starten met Star Trek: Prodigy. Je zal tijdens het spel op onderzoek gaan op de verschillende planeten, een bezoek brengen aan de Protostar en hierin diverse kamers bezoeken.

Ben je nog niet echt bekend met Star Trek, dan is dit wel een spel welke je nieuwsgierigheid kan aanwakkeren. Het spel is toegankelijk en biedt veel uitdaging in het oplossen van puzzels en mysteries. Helaas voelt het soms wel alsof je steeds dezelfde puzzel moet oplossen. Wij zijn of waren thuis nog niet heel bekend met Start Trek Prodigy, maar door het spelen van het spel is bij ons de interesse gekomen om hier toch meer van te gaan bekijken. De uitleg in het spel is duidelijk en tijdens het spelen wordt er duidelijk aangegeven welke kant je op moet en wordt je ook ondersteunt met het uitvoeren van acties.

Dit exemplaar is beschikbaar gesteld door de uitgever. Dit is geen betaalde reclame.

Eind conclusie en score:

Mijn score: 7,5 

Zijn de kinderen fan van Paw Patrol, dan gaan ze deze zeker erg leuk vinden. Racen met hun favoriete pup over alle circuits. Tegen elkaar racen is ook mogelijk tot 4 spelers, d.m.v. de multiplayer modus. Dit is helaas wel een lastige optie omdat je na iedere race weer terugkomt in het hoofdmenu en daarna weer opnieuw moet kiezen voor multiplayer. Maar willen de kinderen alleen racen dan is er niets aan de hand en is er voldoende uitdaging. Het spel is volledig in het Nederlands, erg vrolijk qua kleuren en geluid. Voor de volwassenen zal het spel wat trager aanvoelen maar dat is juist voor de kinderen een stuk makkelijker racen en daardoor erg geschikt voor hun.

Dank aan Day One MPM en Outright games voor de mogelijkheid om dit spel te reviewen.

Wil je meer zien van de spellen van Outright Games, kijk dan op hun website!

Dit vind je misschien ook leuk...